GDPR


Jag noterar samtliga köpare och nykunder i ett digitalt kundregister som jag sedan använder för företaget. jag delar aldrig ut uppgifter från kundregistret till en tredje part. Om du ej önskar vara noterad som kund hos mig, skriv då ett meddelande vid köpet om detta så raderar jag samtliga uppgifter om er och ert företag efter köpets genomförande. Endast information om er kommer att finnas kvar på fakturor, kvitton för redovisningen till skattemyndigheten. Meddelanden: Jag skickar ut ett digitalt DR  på fem-åtta rader via email med information om företaget och vad nytt på webbhandeln en gång varannan månad. Om du inte vill ha detta email eller vill ha detta email så kan du skriva till mig på email: support@bollenmastefram.seALLMÄNNA  KÖPEVILLKOR


Lagrum

Jag följer konsumentköplagen.


Priser, frakt och leverans. Alla priser är inkl moms 25%. Jag ger ingen kredit. Jag tillverkar er vara efter er beställning. Det kan dröja 1 vecka till 5 veckor innan tillverkningen är klar och er vara skickas. Varan skickas från oss till er angivna leverans adress. En standard fraktavgift på 74 SEK tillkommer på priserna i webbhandeln. Vara skickas med postnord. Vi levererar varor till alla länder som Postnord kan leverera till inom EU. Vid upprättande av köpeavtal kan jag om ni så önskar bära alla kostnader för avtalets genomförande.


Garanti.  Jag ger en nöjd kundgaranti. d.v.s. är du inte nöjd med ditt köp, berätta det för mig inom närtid från köpets genomförande, helst inom två veckor, så  kommer vi tillrätta med ditt köp. Jag vill att du skall vara helnöjd med din vara.


Reklamationer. Vid fel i varan tar ni kontakt med mig på returer@bollenmastefram.se så löser vi det uppkomna felet. Om felet inte går att lösa har du möjlighet att få pengarna tillbaka förutsatt att felet på varan är uppenbart.


Returer. Vid alla köp, kan du reklamera köpet men ej lämna tillbaka vara på öppet köp, du har alltså inte 14 dagars ånger och returrätt  när du handlar varor via denna site, med den anledningen att jag nytillverkar din vara. Detta är i god ordning med Svensk konsumentköplag, Det finns flera andra tjänster och produkter som inte heller går att lämna tillbaka på öppet köp såsom skrädderitjänster, badhusbesök, restaurangbesök, konsertbesök.


Rabatter Om du handlar för över 3000 får du sedan 5% rabatt på ditt nästa köp.