GDPR


Jag registrerar samtliga köpare och nykunder i ett digitalt kundregister som jag sedan använder för internt bruk, jag delar aldrig ut uppgifter från kundregistret till en tredje part. Om du ej önskar vara registrerad som kund hos mig, skriv då ett meddelande vid köpet om detta så raderar jag samtliga uppgifter om er och ert företag efter köpets genomförande. Endast information om er kommer att finnas kvar på fakturor, kvitton för redovisningen till skattemyndigheten. Meddelanden: Jag skickar ut ett digtialt DR  på fem-åtta rader via email med information om företaget och vad nytt på webbshopen en gång varannan månad. Om du inte vill ha detta email eller vill ha detta email så kan du anmäla det på email: support@bollenmastefram.seALLMÄNNA  KÖPEVILLKOR


Konsumentvägledning, goda råd inför ett köp. Om du behöver goda råd inför ett köp av en design på hemsidan rekommenderar jag er att kontakta en förening jag är medlem i, de är Göteborgsuppfinnarförening, GUF se deras hemsida www.guf.se .  De har stor erfarenhet av att hantera upphovsrätt på olika stadier av utveckling och har börjat arbeta med mer etablering av deras uppfinnares verk till marknaden dvs att uppfinningarna skall nå köpare och kunder.


Priser, frakt och leverans. Alla priser är inkl moms 25%. Jag ger ingen kredit. Jag tillverkar er vara efter er beställning. Det kan dröja 1 vecka till 5 veckor innan tillverkningen är klar och er vara skickas. Varan skickas från oss till er angivna leverans adress. En standard fraktavgift på 74 SEK tillkommer på priserna i webshopen. Vara skickas med postnord. Vi leverar varor till alla länder som postnord kan leverera till inom EU. Vid upprättande av köpeavtal kan jag om ni så önskar bära alla kostnader för avtalets genomförande.


Garanti.  Jag ger en nöjd kundgaranti. d.v.s. är du inte nöjd med ditt köp, berätta det för mig inom en rimlig tid från köpets genomförande, helst inom två veckor, så  kommer vi tillrätta med ditt köp. Jag vill att du skall vara helnöjd med din vara.


Reklamationer. Vid fel i varan tar ni kontakt med mig på returer@bollenmastefram.se så löser vi tillsammmans det uppkomna felet. Om felet inte går att lösa har du möjlighet att få pengarna tillbaka förutsatt att felet på varan är uppenbart.


Returer. Vid alla köp, du har inte 14 dagars ånger och returrätt dvs ej öppet köp av den anledningen att jag nytillverkar er vara. 


Rabatter Om du handlar för över 3000 får du sedan 5% rabatt på ditt nästa köp.